نگهداری رب انار در ظروف مسی روحی

برای نگهداری رب انار که به صورت خانگی تولید می شود می توان با روش های مختلف آن را تا مدت زمان طولانی نگهداری کرد رب انار به صورت کارخانه ای و یا رب انار صنعتی دارای مواد نگهدارنده است ولی رب انار خانگی باید به اندازه ای سفت شود که سفتی آن در حد عسل و یا شیره انگور باشد اگر کمتر باشد یعنی شل باشد زود خراب می شود رب انار سفت دیر خراب می شود ولی استفاده کردن آن با مشکل روبرو خواهید شد خود رب انار به مرور زمان نیز حالت شکرک زدگی به خود می گیرد و سفت می شود.

نگهداری رب انار در ظروف مسی روحی

رب انار در ظرف مسی

رب انار در واقع همان آب انار غلیظ شده است بنابراین تمامی طبع و خصوصیات انار را دارا می باشد از رب انار در انواع آش ها و غذاهایی مانند فسنجان استفاده می کنند خیلی از افراد هستند که این نوع رب را دوست دارند و به عنوان لواشک شل آن را استفاده می کنند امروزه از انار به صورت خانگی رب تهیه می کنند که در آشپزخانه دارای کاربردهای زیادی است و در انواع غذاها استفاده می شود آن را در ظروف مختلف با شیوه های متفاوت نگهداری می کنند.

اگر رب انار را در ظروف مسی برای مدت زمان طولانی نگهداری کنید ظروف مسی به خاطر وجود یون های مس برای انسان مضراتی دارد چون ترکیب رب انار با یون های مس، باعث تولید اسیدی می شود که این اسید باعث بروز مسمومیت و گاهی نیز باعث مرگ افراد می شود ولی اگر ظروف مسی قلع اندود شده باشد و رب انار با مس در تماس نباشد اشکالی ندارد.

رب انار خود مانند اسید عمل می کند و اگر متوجه شده باشید آب انار طبیعی اگر در روی زمین ریخته شود مانند اسید حالت گاز مانند ایجاد می کند و این نوع محصولات اگر در ظروف مسی نگهداری شود باعث ایجاد واکنش شیمیایی می شود که برای بدن مضر است و اگر مس بیش از حد نیاز بدن، وارد بدن شود در کبد ایجاد رسوب می کند و مسمومیت ایجاد می کند و تجمع بیش از حد آن در بدن باعث ایجاد حالت تهوع و سردرد در فرد می شود. از رب انار ملس برای مزه دار نمودن انواع خورشتها نیز استفاده می شود.

بهتر است در هنگام استفاده کردن از ظروف مسی از ظروفی که با قلع پوشانده شده است استفاده کنید ولی اگر قسمت کمی از آن، قلع نداشته باشد باز هم موجب آزاد شدن مس در رب و یا ماده غذایی می شود استفاده کردن ظروف مسی برای نگهداری رب، آبلیمو، سرکه و قرقروت باعث از بین رفتن قلع مس می شود و سبب ایجاد مسمومیت در فرد می شود علاوه بر آن ظروف مسی نیز خراب می شود که از لحاظ اقتصادی به صرفه نیست.

رب انار در ظرف روحی

رب انار در ظرف روحی رب انار یکی از خوشمزه کننده ترین و طعم دهنده ترین چاشنی ها برای غذاها می باشد که از سالیان دراز مورد استفاده قرار می گرفته و علاوه بر اینکه خوراکی است دارای خواص درمانی زیادی است دارای ویتامین های ب1، ب2 است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کند تا در برابر انواع بیماری ها مقاوم شود و باعث تکثیر باکتری های مفید در بدن می شود، دارای مقدار زیادی آنتی اکسیدان است که به درمان سرطان کمک می کند، برای زیبا سازی پوست مفید است، پوست را صاف و روشن می کند و به ترمیم زخم های پوستی کمک می کند باعث افزایش سطح کلاژن در پوست می شود پوست را محکم می کند و باعث از بین رفتن چین و چروک در پوست می شود.

برای نگهداری آن روش های مختلفی وجود دارد خیلی از افراد بر این باورند که در ظرف روحی به خاطر وجود یون های ظرف روحی، مواد غذایی در آن پر خاصیت تر و دارای ماندگاری بیشتری می شوند ولی امروزه با پیشرفت علم کارشناسان بر این باورند که عکس این موضوع کشف شده و رب انار با تماس با ظروف روحی باعث انفعالات شیمیایی می شود و برای بدن مضر است و مشکلاتی مانند یبوست و بیماری های دستگاه گوارش را به دنبال دارد.

برای نگهداری مدت زمان کوتاه می توان آن را در ظروف روحی نگهداری کرد ولی امروزه استفاده کردن از ظروف شیشه ای برای نگهداری رب انار به صرفه تر از ظروف روحی است و همچنین در ظروف شیشه ای می توان رب درون شیشه را مشاهده کرد ولی در ظروف روحی این امکان وجود ندارد امروزه بیشتر به بسته بندی محصولات و بهداشتی بودن و تاریخ تولید و انقضا آن توجه می کنند از ظروف روحی مگر در نگهداری رب خانگی و آن هم به ندرت استفاده کنند چون رب باعث خراب شدن ظروف روحی می شود.

رب انار در چه ظرفی نگه داریم

در زمان های دور رب انار را در ظروف مسی و روحی نگهداری می کردند و ظروف شیشه ای و پلاستیکی مانند حالا زیاد در دسترس نبوده ولی امروزه با تحقیقات نشان داده شده که نگهداری رب انار در این ظروف مضر است برای همین با وجود همه نوع ظروف، امروزه کار برای افراد مشکل شده است چون افراد زیادی هستند که به فکر سلامتی و طول عمر هستند که با خود فکر می کنند از چه ظروفی استفاده کنند تا عوارض کمتری داشته باشد ظروفی مانند آلمینیومی، استیل، پیرکس، شیشه ای، تفلون و انواع ظروف پلاستیکی وجود دارد ولی باید فکر کنیم که رب انار در کدام ظرف اگر نگهداری شود واکنش کمتری از خود نشان می دهد و سالم تر و با کیفیت تر برای مدت زمان طولانی می ماند کارشناسان دریافته اندکه:

1- ظروفی که برای نگهداری غذا و یا رب انار استفاده می شود نباید با مواد داخل آن واکنش شیمییایی نشان داده و وارد رب شود از این رو می توان گفت ظروف شیشه ای و پیریکس مناسب می باشد چون هیچ واکنش شیمیایی از خود نشان نمی دهند.

2- در هنگام شستن ظرف پس از تمام شدن رب باید اثری از بو و رب در آن باقی نماند که در این صورت ظروف چوبی بهترین نمونه می باشد امروزه بیشتر افراد آن را در ظروف شیشه ای می ریزند و مقدار کمی روغن مایع بر روی آن می ریزند و می توان آن را برای مدت زمان طولانی بدون یخچال نگهداری کرد چون دسترسی به این نوع ظروف راحت تر است.

نگهداری رب انار در ظرف پلاستیکی

نگهداری رب انار در ظرف پلاستیکی در کشور ما ایران وجود ظروف پلاستیکی به صورت فراوان متداول است ولی باید بدانید که ظروف یکبار مصرف پلاستیکی به خاطر شیارهایی که دارند برای بدن مضر و سرطان زا می باشد برای همین نباید رب انار و یا هر ماده غذایی دیگر را به صورت گرم و یا داغ در این ظروف بریزید و یا آن را در معرض نور خورشید قرار ندهید چون در این شرایط مواد شیمیایی این نوع ظروف از خود واکنش های شیمیایی نشان می دهند و باعث بروز بیماری های زیادی می شود.

این ظروف برای سلامتی زمین و محیط زیست نیز خطرناک و مضر است به جای ظروف پلاستیکی می توان از ظروف گیاهی یکبار مصرف و کاغذی که منشا آن ذرت است استفاده کنید تا در سلامتی خود و محیط زیست نقش به سزایی داشته باشید به نظر من چند سال ها است که ما رب انار درست می کنیم و آن را در ظروف پلاستیکی و در مکان سرد دور از نور خورشید نگهداری کنید به صورتی که هنگام پختن رب انار بگذارید تا سرد شود سپس در ظروف پلاستیکی برای مدت زمان طولانی ریخته و در جای خشک و خنک مثل زیر زمین نگهداری کنید نه در طعم و نه رنگ و مزه ی آن هیچ تغییراتی رخ نمی دهد بلکه به مرور زمان دچار تیرگی می شود که باز هم طعم آن هیچ فرقی نمی کند.

مادر بزرگ من اصلا در ظروف پلاستیکی روغن هم نمی ریخت ولی رب انار را طوری نگداری می کرد که فکر می کردید تازه پخته شده است ولی در هنگام پختن رب انار از هیجچ افزودنی غیر از آب خالص انار استفاده نمی کرد آب انار را تا اندازهای که به حالت شیره خرما و یا شیره انگور شود می جوشاند سپس هنگامی که سرد شد در ظروف پلاستیکی در بسته بندی هایی کوچکتر که بتوان برای مدت زمان کمتر آن را استفاده کند می ریخت و بعد از مدت زمانی که تمام شد بسته ی دیگر را شروع می کرد آن ها را در ظروف بزرگ نمی ریخت که هر موقع لازم داشته باشد درب آن باز و بسته شود چون می گفت باز و بسته کردن زیاد باعث ورود میکروب و هوا به داخل رب می شود و باعث خرابی زودتر آن می شود.

رب انار را در چه ظرفی بپزیم

برای درست کردن رب انار به صورت خانگی آب انار را می گیرند به صورتی که گوشت آن را پخته نمی کنند چون در این صورت رب انار لعاب دار می شود و دارای کیفیت خوبی نیست و دارای ماندگاری کم می باشد برای همین آب انار را به طریقه های مختلف می گیرند هنگامی که آب شفاف و قرمز رنگی بدست آمد آن را در ظروف روحی و گاهی وقت ها برای اینکه ظرف زود تر تمیز شود در ظروف لعابی می پزند ولی ظروف روحی در تمامی خانه ها پیدا می شود هنگامی که رب انار در ظروف روحی پخته می شود کف های کدر مانند بر روی رب تشکیل می شود که بهتر است آن ها را از روی رب ها گرفته و دور بریزید همین کار باعث می شود تا ربی با کیفیت و شفاف را تهیه کنید.

البته این را باید گفت که پختن رب انار در ظروف مسی باعث از بین رفتن قلع آن و کدر شدن رب انار می شود بهترین ظرف برای پختن رب انار ظروف روحی و لعابی است هنگامی که به غلظت مناسب رسید آن را از ظرف خالی نمی کنید تا سرد شود وقتی سرد شد آن را به ظروفی که می خواهید در آن نگهداری کنید انتقال داده می شود.

در شرکت های تولید کننده رب انار، آن را در ظروف آلومینیومی و یا استیل رب را تهیه می کنند ظروف آلومینیومی همان ظروف روحی است ظروف روحی سبک تر و از لحاظ اقتصادی نسبت به سایر ظروف مانند ظروف مسی به صرفه تر می باشند در ظروف مسی که دارای قلع باشد می توان آن را تهیه کرد ولی پختن رب انار در این ظروف باعث از بین رفتن قلع سطح ظرف می شود و برای پختن دوباره رب انار باید سطح آن را قلع داده که باز هم از لحاظ اقتصادی به صرفه نیست.

رب انار دارای خواص زیادی برای بدن می باشد که با تهیه کردن به صورت سنتی و بدون افزودنی های خوراکی و انواع نگهدارنده می توانید این خواص را چندین برابر کنید رب انار برای درمان گوارش و جلوگیری از حالت تهوع و یبوست پیشنهاد شده است علاوه بر این از آن می توان برای مزه دار کردن انواع غذاها از جمله مرغ و فسنجان استفاده کرد.

رب انار یکبار مصرف

رب انار یکبار مصرف امروزه با پیشرفت علم تمامی ظروف یکبار مصرف شده است و نگهداری مواد غذایی بسیار آسان است مثلا رب انار را می توان در ظروف یکبار مصرف نگهداری و مصرف کرد که از لحاظ اقتصادی هم به صرفه است و هم می توان این ظروف را به صورت فروان خریداری کرد حمل و نقل آن نیز راحت و ساده است.

این ظروف به صورت تک نفره و یا 150 تا 200 گرمی تولید می شوند استفاده کردن رب انار در ظروف یکبار مصرف برای هر مکانی ساده و راحت است می توان از آن برای مسافرت و یا مکان های تفریحی استفاده کرد چون این محصول دارای خواص گوناگونی است مصرف آن برای تمامی افراد جامعه ضروری است.

برای اینکه مواد غذایی سالم و بهداشتی کامل با حفظ تمامی خواص اولیه رب و یا هر نوع خوراکی دیگر را داشته باشد بهتر است آن را در ظروف یکبار مصرف به اندازه های نیاز استفاده و نگهداری کرد این ظروف را می توان در یخچال نیز نگهداری کنید رب انار در بسته بندی های یکبار مصرف هم برای فروشنده و هم برای خریدار به صرفه اقتصادی است این محصول را در بسته بندی های یکبار مصرف با برند های مختلف در بازار های فروش، داخلی و خارجی عرضه می کنند.

معمولا چون بسته بندی های کوچک تر است و دارای طرفداران بیشتر می باشد برای خرید رب انار می توانید آن را از طریق سایت های اینترنتی در حال حاضر بدون واسطه با قیمت مناسب خریداری کنید قیمت رب انار در این سایت زیر قیمت بازار می باشد. تمامی تولید کنندگان سعی می کنند تا محصولی با کیفیت را در بین خریداران عرضه کنند تا برند محصولات خودشان هم دارای اعتبار شود و هم دارای مشتریان زیادی در داخل و خارج از کشور باشند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.