نقش نبات بهرامن در درمان بیماران کلیوی

نبات بهرامن یکی از محبوب ترین و پرفروش ترین انواع شیرینی است و انتخاب آنها بسیار زیاد است و هم کودکان و هم بزرگسالان عاشق این نبات هستند و پیشرو نبات بهرامن امروزی از آسیا و آفریقای باستان می آید.

عقیده ای وجود دارد که مصریان باستان، اعراب و چینی ها شیرینی هایی را از میوه ها و آجیل درست می کردند که آنها را در عسل “نبات” می کردند و برای سهولت در خوردن، چوب ها را در آنها می گذارند.

شکر پخته در قرون وسطی توسط اشراف خورده می شد و هنگام سفت شدن، چوب های مخصوصی نیز در شکر قرار می دادند.

در قرن هفدهم، شکر در اروپا مقرون به صرفه تر شد، بنابراین غذاهای لذیذ روی چوب ها محبوبیت پیدا کردند.

امروزه نبات بهرامن در شکل ها و طعم های مختلف ساخته می شود و در حالت ها مختلف مانند نبات چوبی و گرد پر طرفدار است.

نبات بهرامن

احتمالاً هر کودکی آبنبات چوبی سوت را می شناسد و بسیاری از آبنبات چوبی حاوی آدامس غافلگیرکننده ای در داخل آن هستند.

آنها زبان ما را رنگ می کنند و باعث خنده و شادی می شوند و آب نبات سازها تمام تلاش خود را می کنند تا ما را خسته نکنند.

به طور سنتی، آب نبات حاوی شکر و آب است اما تولید کنندگان ترکیبات جدیدی از محصولات شیرینی پزی اختراع می کنند تا ترجیحات طعمی همه را برآورده کنند و گزینه های سالم تری نیز در حال ظهور هستند.

شکر منبع طبیعی انرژی است و با این حال، به تنهایی حاوی هیچ ماده مغذی یا ویتامینی نیست و فقط کالری خالی برای ما فراهم می کند و افزودنی های غذایی، آب میوه ها، شربت ها به آب نبات اضافه می شود.

آبنبات چوبی کالری
کارامل های آب نبات کالری بسیار بالایی دارند و کربوهیدرات بالایی دارند و محتوای کالری آب نبات چوبی تقریباً 377 کیلو کالری در هر 100 گرم است.

پروتئین – 0 گرم.
چربی ها – 0.1 گرم.
کربوهیدرات – 97.5 گرم.
پس زیاد از آنها نخورید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.