نخودها حبوبات هستند (به کود زیر مراجعه کنید) و یک محصول فصل خنک است که ممکن است نخود سبز در اوایل بهار با خاکورزی شدن خاک کاشته شود. بذر نخود در دمای خاک تا 50 درجه فارنهایت به خوبی جوانه می زند، اما جوانه زنی کند است. دوره های طولانی هوای خنک و مرطوب در طول دوره جوانه زنی ممکن است باعث پوسیدگی بذر شود. به همین دلیل، خاک های حاصلخیز، با زهکشی خوب و شنی باید برای کاشت زودرس انتخاب شوند. خاک های با بافت ریزتر با ظرفیت نگهداری رطوبت بالا برای محصولات اواخر بهار ترجیح داده می شوند. استفاده از دانه های تیمار شده برای غلبه بر مشکل پوسیدگی بذر مفید است.
چندین ارگانیسم پوسیدگی ریشه که به خوراک نخود فرنگی شمشیری حمله می کنند معمولاً از نوک ریشه های تغذیه کننده شروع می شوند و به سمت ریشه های اصلی پیش می روند یا گاهی اوقات روی ساقه کمی بالاتر از سطح زمین ظاهر می شوند. چرخش می تواند مشکلات پوسیدگی ریشه در نخود را کاهش دهد.
نخود فرنگی منجمد که در آب و هوای گرم و خشک بالغ می شوند اغلب عملکرد و کیفیت کمتری نشان می دهند. نخود فرنگی کیلویی اگر شرایط گرم و خشک به طور معمول در منطقه شما اتفاق می افتد، کاشت نخود باید در اواسط ماه مه متوقف شود و در ماه ژوئیه برای برداشت پاییزه از سر گرفته شود. اگر هوای گرم و خشک تابستانی فقط برای دوره های کوتاهی در منطقه شما اتفاق می افتد، می توان در طول تابستان با استفاده از گونه های مقاوم در برابر حرارت برای برداشت اواسط تابستان، کاشت را انجام داد.
سه نوع نخود مورد تقاضا هستند:
انگلیسی یا نخود فرنگی سبز فقط دانه آن خورده می شود.
غلاف خوراکی یا نخود برفی – فقط غلاف مطلوب است.
نخود قند یا قند اسنپ – هم غلاف و هم دانه خورده می شود
برای اطلاعات فعلی در مورد روش های تولید نخود فرنگی (شامل انواع، فاصله، بذر، و باروری)، علف های هرز، بیماری، و حشرات
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.