نحوه کاشت، رشد، هرس و برداشت انار

میوه های انار دارای پوست سخت چرمی هستند. در داخل آن صدها دانه کوچک وجود دارد که هر کدام توسط یک پالپ قرمز آبدار احاطه شده است. انار را می توان به صورت درختچه ای بوته ای و یا درخت کوچک پرورش داد. میوه ها از اواسط تابستان تا پاییز برداشت می شوند. دانه ها، تفاله و آب انار هم ترش و هم شیرین هستند. انار را می توان بدون دست مصرف کرد – اگرچه این می تواند کمی سخت باشد، یا از دانه های قرمز روشن آن می توان به عنوان چاشنی سالاد، فنجان میوه و دسر استفاده کرد. این آب طعم شیرینی به مارینادها و سس های سس می دهد و در پانچ ها و کوکتل ها استفاده می شود و اساس شربت گرانادین است.

 

انار و سیب قرمز در مناطق گرم و خشک بهترین رشد را دارد. بومی ایران تا هیمالیا در شمال هند است و معمولاً در مناطق آب و هوایی مدیترانه ای رشد می کند. در مناطق خنک، انار را باید در گلخانه‌ای کشت کرد که حداقل دما کمتر از 50 درجه فارنهایت نباشد.

انار درختچه ای بوته ای است که می تواند 10 تا 20 فوت ارتفاع و 6 تا 8 فوت عرض داشته باشد. می توان آن را به عنوان یک درخت کوچک تک تنه یا چند تنه پرورش داد. گل های صورتی تا نارنجی مایل به قرمز از بهار تا اواسط تابستان شکوفا می شوند. قطر میوه 2 و نیم تا 5 اینچ است. پوست سفت، زرد مایل به قهوه ای تا قرمز تیره است. این یک توپ محافظ را تشکیل می دهد که با محفظه های کاغذی پر شده است که حاوی دانه های زیادی است که هر کدام با خمیر آبدار پوشیده شده است. دانه ها و پالپ آن طعم اسیدی شیرینی دارند. (توجه: آب تقریباً همه انواع انار لکه قرمز باقی می گذارد.)

  • بهترین آب و هوا و مکان برای پرورش انار
    انار در آب و هوای گرم و خشک بهترین رشد را دارد. مناطق 9 و 10 برای پرورش انار مناسب هستند. آنها همچنین بدون محافظت در منطقه 8 رشد می کنند.
    رشد انار در خاک با زهکشی خوب؛ خاک لومی عمیق بهترین است. انار می تواند در خاک شنی تا رسی رشد کند. pH خاک 5.5 تا 7.5 بهینه است.
    انار را در آفتاب کامل در مکانی که از باد در امان باشد بکارید.
    تجمع گرما باعث شیرین تر شدن میوه می شود.
    گرده افشانی انار
    انار خود ثمر است.
    اگر جا دارید دو انار بکارید. گرده افشانی متقابل می تواند عملکرد را افزایش دهد.
    فاصله بین انارها
    انارهای فضایی حدود 15 فوت از هم فاصله دارند.
    انار که به صورت بوته رشد می کند می تواند 10 تا 15 فوت ارتفاع و عرض داشته باشد. گیاهان را می توان تا یک تنه تربیت کرد و به عنوان یک درخت کوچک به ارتفاع 20 فوت یا تا 10 تا 12 فوت ارتفاع و عرض یا کمتر هرس کرد.

کاشت انار
انار را می توان به صورت ریشه برهنه، گلوله دار و یا در ظرف کشت کرد.
گیاهان ریشه برهنه را در بهار پس از آخرین یخبندان اما قبل از شکستن خواب گیاهان بکارید. گیاهان گلوله ای نیز بهتر است در بهار کاشته شوند. انارهای ظرفی و طرز تهیه آلبالو خشکه با رب انار و انار را می توان در هر زمانی از سال کاشت. با این حال، از کاشت در هوای گرم و خشک خودداری کنید.
محل کاشت را در آفتاب کامل آماده کنید که از باد یا نسیم غالب محافظت شود.
کمپوست یا کود دامی که به خوبی پوسیده شده است را وارد خاک کنید.
یک سوراخ دوباره به عمق و دو برابر عمق ریشه گیاه حفر کنید. یک فنجان کود همه منظوره را به انتهای سوراخ اضافه کنید.
گیاه را در سوراخ قرار دهید تا علامت خاک روی ساقه با خاک اطراف همسطح شود. تمام ریسمان ها و چنگال ها را از درختان گلوله دار و گونی جدا کنید. ریشه ها را در همه جهات پخش کنید.

دوباره چاله را با نیمی از خاک بومی و نیمی از کمپوست قدیمی یا مخلوط کاشت ارگانیک تجاری پر کنید. در خاک محکم شود به طوری که هیچ حفره هوا در بین ریشه ها وجود نداشته باشد. در خاک آبیاری کنید و در اطراف تنه یک حوض خاکی متوسط ​​ایجاد کنید تا آب را در زمان آبیاری نگه دارد.
پس از کاشت، با کود مایع با فسفر بالا به طور کامل آبیاری کنید.

روغن هسته انار پرکاربرد با خواص و فواید بی نظیر | جهان شیمی فیزیک

رب انار در قورمه سبزی

پرورش انار ظرفی
انار و رب انار برای لک صورت را می توان در ظرفی به عمق 18 اینچ و عرض یا بزرگتر پرورش داد.
در یک مخلوط گلدانی ارگانیک تجاری بکارید.
خاک را به طور یکنواخت مرطوب اما نه خیس نگه دارید.
انارهایی را که در ظروف رشد می کنند با یک کود همه منظوره که کمی پتاسیم بیشتری دارد تغذیه کنید.
درخت را پس از دو سال در ظرفی به عرض و عمق 24 اینچ قرار دهید. اگر دوباره گلکاری نمی کنید، ممکن است لازم باشد ریشه ها را هرس کنید.
برای کوچک نگه داشتن انارها، سر و ریشه آن را هر زمستان هرس کنید
«نانا» و «مولتی فلورا»؛ دو انار کوتوله به اندازه بوته برای رشد در ظرف است.

آموزش انار
انار را می توان با انتخاب یک ساقه منفرد که مستقیم و بدون خمیدگی و انحنا باشد، به یک تنه آموزش داد. آن ساقه را به چوب ببندید. تمام مکنده های اطراف را همانطور که ظاهر می شوند بردارید. در سال دوم و سوم، ساقه های جانبی با فاصله مناسب را برای تمرین به عنوان شاخه های داربست انتخاب کنید.
انار و گوجه فرنگی گیلاسی را می توان به عنوان یک درختچه چند تنه با اجازه دادن به پنج یا شش مکنده برای رشد به تنه های دائمی تربیت کرد. هنگامی که چند تنه انتخاب شدند، مکنده های جدید را همانطور که ظاهر می شوند هرس کنید. انارهای چند تنه زودتر از گیاهان تک تنه میوه می دهند و شانس بیشتری برای زنده ماندن از آسیب سرمازدگی دارند.

چرا انار میوه بهشتی نام دارد و هدیه ایرانیان به بشریت؟ | تدبیر تجارت باقی

هرس انار
در اولین زمستان پس از کاشت، شاخه های انار را تا 40 درصد کوتاه کنید.
در سال‌های بعد، سالی یک‌بار به آرامی هرس کنید تا رشد میوه‌های جدید را تشویق کنید.
گل ها و میوه ها روی شاخه های کوتاه چوب دو یا سه ساله، عمدتاً در لبه بیرونی شاخه ها رشد می کنند.
هر زمستان گیاهان بالغ را به آرامی هرس کنید. این رشد جدید را تحریک خواهد کرد. شاخه های مزاحم یا متقاطع که چوب های شلوغ را نازک می کنند را بردارید.
مکنده ها را بردارید مگر اینکه در حال تعویض تنه آسیب دیده باشند.
مراقبت از انار، مواد مغذی و آب
انار به کود ارگانیک ویتامینه زیادی نیاز ندارد. هر بهار چندین اینچ کمپوست کهنه یا مالچ کود کهنه در اطراف پایه گیاهان اضافه کنید. مالچ باید تا قطره چکان گسترش یابد. باران و آبیاری مواد مغذی را به عمق خاک می برد.
در طول فصل رشد گیاهان را با چای کمپوست یا محلول رقیق امولسیون ماهی هر دو هفته یکبار تغذیه کنید.
کود نیتروژن بیش از حد می تواند منجر به ریزش میوه شود.
خاک را به طور یکنواخت مرطوب نگه دارید، به خصوص با نزدیک شدن به برداشت. خاک مرطوب یکنواخت باعث کاهش تقسیم میوه می شود.

برداشت و نگهداری انار
میوه انار را زمانی با قیچی برداشت کنید سالاد کلم و انار و ذرت که پوست کاملاً قرمز روشن تا قهوه ای مایل به زرد است. برداشت از اواسط تابستان تا پاییز انجام می شود. اگر میوه پس از رسیدن روی درخت باقی بماند، شکافته می شود.
اگر وقتی میوه را به آرامی فشار می دهید صدای ترک خوردن دانه ها را می شنوید، آماده چیدن است.
انار را می توان چندین هفته در دمای اتاق نگهداری کرد. پوست درخت تیره می شود.
میوه های در یخچال برای چند ماه نگهداری می شوند.
طعم میوه انار با افزایش سن بهتر می شود و دانه ها نرم تر و خوراکی تر می شوند.
میوه تف به سرعت خراب می شود.

انار برای کبد چرب ؛ درمان ناراحتی کبد چرب با خوردن میوه انار - فال و خواب

تکثیر انار
دانه های انار به راحتی جوانه می زنند و بادمجان شکم پر با گوشت چرخ کرده و رب انار.
انار را می توان با قلمه های چوب سخت تکثیر کرد. از چوب هایی به طول 8 تا 10 اینچ به قطر ¼ تا ½ اینچ استفاده کنید که در اواخر زمستان از رویش ساقه یا مکنده فصل قبل بریده شده است. ریشه دهی می تواند تا دو سال طول بکشد.
مشکلات و کنترل انار
انار به ندرت توسط آفات یا بیماری ها اذیت می شود. برگها را گهگاه از نظر وجود کنه یا برگ ریز بررسی کنید. این آفات را با صابون حشره کش اسپری کنید یا با روغن باغبانی خفه کنید.
مراقبت از انار در پاییز و زمستان
انار را در زمستان هرس کنید. هرس را در بالا ببینید.

انواع انار برای رشد
چند ده گونه انار و سیب زرد استخوانی وجود دارد. در اینجا چند نوع محبوب وجود دارد:

گل قرمز نارنجی “شگفت انگیز” با میوه و پالپ قرمز.
میوه بسیار بزرگ “آمبروسیا” با پوست صورتی کم رنگ و پالپ بنفش.
میوه «کشمیر» صورتی مایل به قرمز؛ دانه های با طعم شدید؛ برای آبمیوه استفاده کنید
“Eversweet” تقریباً بدون دانه با پالپ قرمز شفاف؛ آب شفاف بدون لک
میوه ساتن صورتی مایل به قرمز؛ دانه های نرم؛ آب میوه بدون لک است.
«گرانادا» گل‌ها و میوه‌های صورتی با پالپ صورتی دارد.

انار

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.