نارنگی: میوه طول عمر!
یکی از بهترین میوه های زمستانی، احتمال ابتلا به بیماری های قلبی، سکته، دیابت و سرطان کبد را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد و مصرف مکرر آن از بدن در برابر سرماخوردگی محافظت می کند.
نارنگی در میدان بار ساری مملو از ماده ای به نام سینفرین است که تولید کلسترول را متوقف می کند و همچنین مقدار اضافی آن را برای سلامتی شما تنظیم می کند.
اگرچه اندازه کوچکی دارند، اما دارای مواد مغذی قابل توجهی هستند: فیبر، ویتامین A و C، آهن، پتاسیم، کاروتن، فسفر، کلسیم و اسید فولیک، در حالی که حاوی کالری بسیار کمی هستند.
نارنگی درختی است که در آب و هوای گرمسیری و نیمه گرمسیری می روید، به سرما حساس است و از آبان تا اواخر بهمن بار می دهد.
تاریخچه آنها از 3000 سال پیش در چین آغاز می شود و تنها در سال 1830 به اروپا و آمریکای شمالی رسیده است.
فرض بر این است که آنها نام خود را از مقامات ارشد دولتی امپراتوری چین گرفته اند، ماندارین ها که یونیفورم آنها همرنگ میوه های خاص بود اما همچنین از این که آنها را به عنوان هدیه تقدیم کردند.
آنها توسط دریاسالار روسی Logginos Hayden از مالت به یونان آورده شدند و عمدتاً در کرت و خیوس کشت می شوند.
انواع مختلفی از نارنگی ها مانند ساتسوما، کلئوپاترا، دنسی، اورتانیک وجود دارد و محبوب ترین کلمانتین ها به نام راهب کلمنت رودیر (1829-1904) نامگذاری شدند که این گونه خاص را در الجزایر شناسایی کرد.
نارنگی، جدا از اینکه بسیار خوشمزه است، نگهبان ارزشمندی برای سلامتی نیز هست: منبعی غنی از ویتامین A و کاروتن است که به رشد مناسب دندان ها و استخوان ها کمک می کند و در تشکیل رودوپسین، رنگدانه ای با اثرات مفید ویژه بر روی دندان ها، نقش دارد.
بینایی و اثر محافظتی در برابر دژنراسیون ماکولا.
دریافت کافی ویتامین A سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و به بهبود زخم ها کمک می کند.
در عین حال، اثر محافظت از نور بتاکاروتن همراه با خواص آنتی اکسیدانی و ضد پیری آن، با پیری پوست مبارزه می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.