دوستداران قهوه یزد در سراسر جهان که به سراغ نوشیدنی صبحگاهی مورد علاقه خود می روند، احتمالاً به فواید یا خطرات آن برای سلامتی فکر نمی کنند. و با این حال، این نوشیدنی موضوع تاریخ طولانی بحث بوده است.
در سال 1991 قهوه توسط سازمان بهداشت جهانی در فهرست سرطانزاهای احتمالی قرار گرفت. در سال 2016 این نوشیدنی تبرئه شد، زیرا تحقیقات نشان داد که این نوشیدنی با افزایش خطر ابتلا به سرطان مرتبط نیست. برعکس، در میان افرادی که به طور منظم قهوه مینوشیدند، پس از در نظر گرفتن سابقه مصرف سیگار، خطر ابتلا به سرطانهای خاص کاهش یافت.
تحقیقات انباشته شده اضافی نشان می دهد که وقتی قهوه در حد اعتدال مصرف شود، می تواند یک نوشیدنی سالم در نظر گرفته شود. پس چرا در سال 2018 یکی از ایالت های ایالات متحده قانونی را تصویب کرد که قهوه باید دارای برچسب هشدار سرطان باشد؟ برای کشف پیچیدگی های قهوه به ادامه مطلب مراجعه کنید.
قهوه مخلوط پیچیده ای از بیش از هزار ماده شیمیایی است. فنجان قهوه ای که از کافی شاپ سفارش می دهید احتمالاً با قهوه ای که در خانه دم می کنید متفاوت است.
آنچه یک فنجان را تعریف می کند، نوع دانه قهوه، نحوه برشته شدن، میزان آسیاب و نحوه دم کردن آن است. پاسخ انسان به قهوه یا کافئین نیز می تواند در افراد مختلف متفاوت باشد. دوزهای کم تا متوسط کافئین (50 تا 300 میلی گرم) ممکن است باعث افزایش هوشیاری، انرژی و توانایی تمرکز شود، در حالی که دوزهای بالاتر ممکن است اثرات منفی مانند اضطراب، بی قراری، بی خوابی و افزایش ضربان قلب داشته باشد.
قهوه علاوه بر اثرات انرژی زا، با فهرست بلندبالایی از فواید بالقوه سلامتی مرتبط است که دلیل بیشتری برای دم کردن آن به شما می دهد. این مقاله نگاهی عمیق به 9 مورد از مزایای برتر مبتنی بر شواهد قهوه دارد.
تلخی همیشه چیز بدی نیست. در واقع، اگر قهوه شما تلخی نداشت، ممکن است آن را خیلی اسیدی یا شیرین بیابید. کلید تعادل است. مقدار کمی از تلخی به اطمینان از پیچیدگی و تکمیل طعم های دیگر کمک می کند. بدون اینکه طاقت فرسا باشد.
و واقعاً مشکل همین است. برای بسیاری از ما، در طول زندگیمان، بیشتر احتمال دارد که دمنوشی بسیار تلخ به ما داده شود تا آن که خیلی ترش باشد. این روند منجر به واکنش شدید علیه صفتی شده است که در واقع برای قهوه خوب ضروری است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.