از دادن عسل وحشی طبیعی حتی با طعم ریز به نوزادان زیر 1 سال خودداری کنید. عسل می تواند باعث یک بیماری نادر اما جدی دستگاه گوارش (بوتولیسم نوزاد) شود که در اثر قرار گرفتن در معرض اسپورهای کلستریدیوم بوتولینوم ایجاد می شود. باکتری های حاصل از هاگ ها می توانند در روده نوزاد رشد کرده و تکثیر شوند و سم خطرناکی تولید کنند.
برخی از افراد به اجزای خاصی از عسل، به ویژه گرده زنبور عسل حساس یا آلرژی دارند. اگرچه نادر است، اما آلرژی به گرده زنبور عسل می تواند باعث واکنش های نامطلوب جدی و گاهی کشنده شود. علائم و نشانه های یک واکنش عبارتند از:
1-خس خس سینه و سایر علائم آسم
2-سرگیجه
3-حالت تهوع
4-استفراغ
5-ضعف
6-تعریق زیاد
7-غش کردن
8-ریتم نامنظم قلب (آریتمی)
9-سوزش بعد از مصرف موضعی
عسل ممکن است بر سطح قند خون تأثیر بگذارد. در حال حاضر هیچ مدرکی وجود ندارد که نشان دهد چگونه عسل ممکن است با سایر داروها تداخل داشته باشد.
عسل زنبور عسل یکی از ارزشمندترین و ارزشمندترین مواد طبیعی است که از زمان های قدیم برای بشر شناخته شده است. انواع مختلفی از عسل زنبور عسل در آیورودا ذکر شده است.
اثرات آنها متفاوت است و “Makshika” از نظر دارویی بهترین در نظر گرفته می شود. بر اساس دیدگاه علمی مدرن، بهترین عسل زنبور عسل توسط Apis mellifera (خانواده: Apidae) ساخته می شود.
در سریلانکا زنبور عسل ساز غالب Apis cerana است. هدف از این نظرسنجی تأکید بر اهمیت عسل زنبور عسل و ارزشهای دارویی، آرایشی و کلی آن است.
مترادفها، جزئیات شکلگیری، ساختار، خواص و روش استخراج و کاربردهای عسل زنبور عسل از کتابهای درسی، پزشکان سنتی و آیورودا استانهای غربی و جنوبی، روستاییان «کالاهه» در ناحیه گاله سریلانکا و تعداد کمی گردآوری شده است.
عسل تازه زنبور عسل در درمان بیماری های چشمی، عفونت های گلو، آسم برونش، سل، سکسکه، تشنگی، سرگیجه، خستگی، هپاتیت، کرم آلودگی، یبوست، انبوه، اگزما، التیام زخم ها، زخم ها و به راحتی به عنوان یک ماده مغذی استفاده می شود.
غذای قابل هضم برای افراد ضعیف منی، سلامت روان را تقویت می کند و در اهداف آرایشی استفاده می شود. از عسل پیر زنبور عسل برای درمان استفراغ، اسهال، آرتریت روماتوئید، چاقی، دیابت شیرین و در نگهداری گوشت و میوه ها استفاده می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.