در حدود اواسط سپتامبر در نیمکره شمالی، شیره انگور سفید ملایر به صورت مکانیکی و با استفاده از دستگاه برداشت انگور به عنوان مثال دستگاه برداشت انگور برداشت میشوند.
و در یک جعبه فله قرار میگیرند که به طور جداگانه توسط تراکتور یا کامیون حمل میشود. سپس انگورهای برداشت شده ظرف 4 تا 6 ساعت به مرکز فرآوری تحویل داده می شود.
یک درام سوراخدار دوار ساقهها و برگهای چسبیده به انگور را از بین میبرد. پس از جدا شدن از ساقه ها، انگورها متعاقبا خرد شده و از سوراخ های طبل عبور می کنند.
ساقهها، برگها و سایر باقیماندهها در امتداد طبل ادامه مییابند تا بهعنوان ضایعات حذف شوند. (p93) انگورهای لهشده تا دمای 60 درجه سانتیگراد (140 درجه فارنهایت) گرم میشوند.
که از طریق یک مبدل حرارتی پوسته و لوله حرکت میکنند. کمک پرس (به عنوان مثال پوسته برنج استریل شده، کاغذ کرافت سفید شده، خمیر چوب آسیاب شده) و یک آنزیم پکتیناز دو جزء هستند که هر دو در این مرحله برای پرس موثر آب میوه به انگور اضافه می شوند.
پوره انگور و کمک پرس برای حداکثر بازدهی رنگ و شیره در دمای بالا فشرده می شود.(p95) انواع مختلفی از تجهیزات پرس وجود دارد که می توان برای این فرآیند استفاده کرد (پیچ، هیدرولیک، تسمه، و پنوماتیک)(p96) آبمیوه فشرده و آب میوه آزاد در مخازن دوغاب نگهداری می شوند.
کمک پرس به آب میوه اضافه می شود و زمانی که آب میوه تحت تسمه خلاء چرخشی قرار می گیرد به عنوان فیلتر عمل می کند.
پر کردن گرم به طور سنتی برای بسته بندی شیره انگورسفید استفاده می شود. در این فرآیند، آب انگور با استفاده از یک مبدل حرارتی تا حداقل 77 تا 82 درجه سانتیگراد گرم می شود.
قبل از اینکه شیره انگور سفید در ظروف از قبل گرم شده ساخته شده از موادی مانند شیشه یا پلاستیک های جدیدتر مقاوم در برابر حرارت ریخته شود. شیشه ظاهری باکیفیتتر دارد، اما در مقایسه با پلاستیکها میتواند بسیار شکننده و حجیم باشد.
پاستوریزه کردن همچنین می تواند پس از آن برای افزایش عمر مفید آن با حرارت دادن آب میوه تا دمای 85 درجه سانتیگراد به مدت 3 دقیقه قبل از سرد شدن استفاده شود.
با بالاترین کیفیت نگهداری، آب انگور باز نشده را می توان برای 6 تا 12 ماه در یخچال نگهداری کرد. پس از باز شدن، آب انگور را می توان به مدت تقریبی 7 تا 10 روز در یخچال نگهداری کرد، قبل از اینکه فاسد شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.