مدت هاست به ما گفته اند که شکلات برای ما خوب نیست اما هرچه نوار تیره تر باشد، ممکن است به طرز شگفت انگیزی سالم تر باشد.
صدها سال است که انسان ها شکلات را به شکلی مصرف می کنند و بیشتر این مدت به شکل کاکائو مایع بود که از دانه های کاکائو درست می شد.
برخی از فرهنگ ها اما نه همه از آن زمان شکر، شیر و بسته بندی های براق اضافه کرده اند.
کسانی که هنوز شکلات تافی شیرین عسل را به روش سنتی تر مصرف می کنند، بحثی را در مورد اینکه آیا شکلات می تواند برای سلامتی شما مفید باشد، برانگیخته است.
به گفته مرجی، برای مثال سرخپوستان کونا که در جزایر سان بلاس در پاناما زندگی می کنند، فشار خون پایینی دارند که با افزایش سن افزایش نمی یابد، میزان حملات قلبی، سکته مغزی، دیابت و سرطان پایین است.
مک کالو، مدیر ارشد علمی تحقیقات اپیدمیولوژیک در انجمن سرطان آمریکا.
شکلات تافی چه تاثیر زیست محیطی دارد؟
محصول مورد علاقه برای جشن های پایان سال، برای هدیه دادن یا برای لحظه ای لذت بردن، تقاضای جهانی برای شکلات همچنان در حال افزایش است.
برای پاسخگویی به این تقاضای فزاینده، جنگل ها برای کاشت محصولات جدید کاکائو با خاک یکسان می شوند بنابراین بخش شکلات اولین عامل جنگل زدایی در ساحل عاج و غنا خواهد بود علاوه بر این، کشت درختان کاکائو به منابع آبی زیادی نیاز دارد.
با این حال، این شروع به تغییر کرده است: بسیاری از شکلاتسازان بزرگ و تاجران کاکائو در حال حرکت به سمت تعهدات «حذف جنگلها» هستند.
بنابراین مصرف شکلات خود را محدود کنید، به خصوص شکلات های بی کیفیتی که در تعطیلات به وفور در دسترس هستند.
تا حد امکان شکلات های تجارت منصفانه را انتخاب کنید، که معیارهای محیطی کمی سخت گیرانه تر را تحمیل می کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.