این کتابچه راهنمای جامعی از فرآیندها و فناوریهای خشک کردن انواع سبزی خشک و محصولات گیاهی ارائه میکند. کتابچه راهنمای خشک کردن سبزیجات و محصولات گیاهی، فناوریهای مختلفی مانند خشک کردن جریان هوای داغ، خشک کردن انجمادی، خشک کردن خورشیدی، خشک کردن با امواج مایکروویو، خشک کردن با فرکانس رادیویی، خشک کردن اشعه مادون قرمز، خشک کردن با کمک اولتراسوند، و خشک کردن هوشمند را مورد بحث قرار میدهد. سبزی خشک خانگی فصلهای کتاب حول محور موضوعات اصلی از جمله فرآیندها و فناوریهای خشک کردن، خشک کردن محصولات گیاهی خاص، خواص در حین خشککردن سبزیجات، و مدلسازی، اندازهگیری، بستهبندی و ایمنی سبزی خشک شده معطر جمعآوری شدهاند.
به طور خاص، این کتاب خشک کردن قسمتها و انواع سبزی خشک قورمه سبزی مانند قارچ و سبزی را پوشش میدهد. تغییر در خواص رنگدانه ها، مواد مغذی و بافت در طول فرآیند خشک کردن؛ ذخیره سازی محصولات خشک؛ اندازه گیری غیر مخرب و نظارت بر رطوبت و تغییرات مورفولوژیکی در طول خشک کردن سبزیجات. بسته بندی جدید; و دینامیک سیالات محاسباتی
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.