جایگزین رب انار در فسنجان

خورشت فسنجان از جمله خوراک های سنتی و قدیمی ایرانی است که در نقاط مختلف ایران به روش منحصر به فردی طبخ می شود. رب انار به عنوان ترکیب اصلی این غذا به حساب می آید و چاشنی مهم آن می باشد از این رو نوع رب انار، طعم نهایی خورشت را تعیین می نماید. البته می توان آب انار یا رب آلوچه را جایگزین رب انار در فسنجان نمود اما باید توجه داشت که خوشمزگی خورشت فسنجان، در گرو به کارگیری رب انار می باشد.

جایگزین رب انار در فسنجان

رب انار لازم برای فسنجان

فسنجون از تپه‌ ها و سواحل سرسبز شمال ایران، جایی که درختان انار و گردو رشد می‌ کنند، می‌ آید. این خورش با توجه به عطر و طعم خود، ران مرغ استخوانی را در ترکیبی از گردوی برشته شده، آب انار و ملاس انار آبپز می کند. همانطور که سس پخته، غلیظ و به رنگ قهوه ای تیره تبدیل می شود. شما باید آن را با آب رقیق کنید تا از چسبندگی و شربتی شدن بیش از حد آن جلوگیری کنید. طعم ترش و شیرین انار به همراه بافت ابریشمی که گردو به خورش می دهد، آن را به یکی از خوش طعم ترین غذاهای ایرانی تبدیل کرده است.

رب انار از کنسانتره انار مرغوب و برخی مواد دیگر تهیه می شود. صدف محصول را در بطری هایی بسته بندی کرده است که استفاده ساده تری را برای مصرف کننده ایجاد می کند. این محصول به راحتی در هر آشپزخانه ای قابل نگهداری است. به راحتی می توانید آن را در کابینت در دمای اتاق نگهداری کنید. با این حال توصیه می کنم مدت زمان بیشتری در یخچال نگهداری کنید. رب انار دو طعم اصلی دارد. آنها یا ترش هستند یا به صورت رب انار شیرین قابل خریداری هستند. این رب انار صدف طعم ترش دارد. به راحتی می توانید از آن در غذاهای ایرانی خود برای طبخ غذاهایی مانند فسنجان یا آش انار استفاده کنید  بهتر است برای خوش طعم شدن غذاهای خود از رب انار محلی استفاده نمایید.

از انار تازه رب انار استخراج می کنند که سرشار از فواید برای بدن انسان است. اولین و مهمترین فایده انار تقویت سیستم ایمنی بدن است. شاید شنیده باشید که میوه های قرمز سرشار از آنتی اکسیدان هایی هستند که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک می کنند. انار یکی از آن میوه های قرمز رنگ است که دارای خواص آنتی اکسیدانی زیادی است. همچنین خواص رب انار نیز بسیار زیاد می باش. علاوه بر این، انار ترش ممکن است به کاهش فشار خون و کلسترول کمک کند. رب انار همان فواید میوه را دارد و استفاده از آن راحت ‌تر است. خوشمزه تر است و می توانید از آن به عنوان سس در سالاد یا برخی از غذاهای آسیایی مانند غذاهای ایرانی استفاده کنید.

فسنجان یک خورش معروف ایرانی است که ماده اولیه آن رب انار است. این غذای خوش طعم متعلق به شمال ایران است و حاوی مرغ، گردو و برخی ادویه ها مانند زردچوبه، نمک و شکر است. این غذا طعمی ترش و شیرین دارد و می توانید طعم آن را به ذائقه خود تعدیل کنید. معمولا فسنجان را با کته یا پولو می خورند.

رب انار خوب برای فسنجون

رب انار خوب برای فسنجون رب انار یکی از مواد رایج مورد استفاده در غذاهای خاورمیانه و شمال آفریقا است. اغلب برای افزودن کمی شیرینی و طعم تند به غذاهای خوش طعم اضافه می شود. برای افرادی که دوست دارند یک چاشنی منحصر به فرد به غذاهای خود اضافه کنند، رب انار می تواند یک ماده هیجان انگیز و از نظر تغذیه ای مفید باشد که طعم جدیدی به غذای شما می بخشد. همانطور که گفته شد، قبل از افزودن هر غذای جدیدی به رژیم غذایی خود، بهتر است بدانید از کجا می آید، حاوی چه چیزی است و چه فواید بالقوه ای برای سلامتی دارد.

رب انار در اصل آب انار کم شده است. مانند زمانی که سرکه بالزامیک را کاهش می دهید، پختن آب انار شربت غلیظی با طعم بسیار قوی تر ایجاد می کند. از این شربت می توان به عنوان چاشنی استفاده کرد و یا به غذاهای مختلف اضافه کرد تا طعم آنها بیشتر شود. به سادگی کاهش آب انار یک شربت بسیار ترش با طعمی خوشمزه و تقریباً بی نظیر ایجاد می کند. کاهش آب انار به همراه کمی شکر باعث می‌ شود تا سریع ‌تر به صورت شربت غلیظ شود و سس به دست آمده خوشمزه ‌تر شود. افزودن کمی آب لیمو به افزایش ماندگاری سس کمک می کند.

رب انار زیاد در فسنجون

ملاس انار آب اناری است که جوشانده شده و به شربت غلیظ و تیره تبدیل می شود. این شکل غلیظ آب انار با وجود اینکه به روشی مشابه با ملاس معمولی فرآوری می شود، شیرینی فوق العاده ای ندارد. در عوض، طعم آن خاکی و تند است، و آن را به یک ماده همه کاره تر برای غذاهای خوش طعم تبدیل می کند، در حالی که هنوز برای برخی از غذاهای شیرین مناسب است. برخی افراد همچنین قبل از جوشاندن آب میوه، مواد شیرین دیگری را به آن اضافه می‌ کنند، هم برای طعم بیشتر و هم فواید بالقوه این اجزای اضافی برای سلامتی.

ملاس انار در غذاهای آسیایی محبوبیت پیدا کرد، زیرا انار بومی آن منطقه از جهان است، اما با محبوبیت آب انار در آمریکای شمالی، تهیه ملاس انار در خانه بسیار آسان است. می توانید از این ملاس هنگام پخت و پز یا برای محلول های درمانی شرایط مختلف پزشکی استفاده کنید. رب انار زیاد در فسنجان علاوه بر اینکه طعم این خورشت ایرانی را خوشمزه تر می کند، می تواند فواید بسیاری برای مصرف کنندگان به همراه آورد که در ادامه به برخی از مهم ترین آنها اشاره می نماییم.

ملاس انار منبعی غنی از ویتامین های گروه B و همچنین ویتامین C و انواع آنتی اکسیدان های پلی فنلی است. این علاوه بر سطح پایین قند، کلسیم، آهن، بدون فیبر غذایی، و بدون چربی یا کلسترول است. همچنین یک قاشق غذاخوری از این ملاس تقریباً 40 کالری دارد.

چشمگیرترین فواید ملاس انار ممکن است شامل تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش سطح کلسترول کلی ، افزایش متابولیسم ، کمک به سلامت پوست و غیره باشد. همچنین دارای پتانسیل ضد سرطانی است.

ملاس انار با داشتن مقدار مناسبی از ویتامین C و تعدادی آنتی اکسیدان پلی فنولیک می تواند سلامت پوست را با کاهش شرایط التهابی و جلوگیری از استرس اکسیداتیو که باعث پیری زودرس و چین و چروک می شود، بهبود بخشد. نیاسین که در غلظت های بالایی در این نوع رب یافت می شود، برای افزایش خاصیت ارتجاعی پوست نیز ضروری است.

رب انار را کی به فسنجان اضافه کنیم

رب انار را کی به فسنجان اضافه کنیم خورش فسنجان ایرانی یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی در بین ایرانیان و گردشگرانی است که به ایران سفر می کنند که به روش های مختلفی تهیه می شود. برای آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خورش فسنجان با با ما همراه باشید.

همانطور که گفته شد خورش فسنجان (خورش انار ایرانی) روش های پخت مختلفی دارد. این غذا می تواند طعم ترش، شیرین یا لطیفی هم داشته باشد و بستگی به ذائقه شما دارد که کدام را انتخاب کنید، معمولا در شمال ایران خورش فسنجان را ترش می کنند که به نظر ما بهترین طعم برای یک انار ایرانی خوشمزه است.

این غذا را می توان با مرغ، اردک، بادمجان و … درست کرد. خورش فسنجان بسیار قدیمی است و از دیرباز یکی از پرطرفدارترین غذاهای ایران بوده و همواره جزو 10 غذای برتر ایرانی می باشد.

در مرحله اول دستور فسنجان با مرغ، مرغ ها را تمیز کرده و خوب بشویید و در آبکش بریزید تا آب آن خشک شود. سپس مقداری نمک و فلفل سیاه روی مرغ ها بپاشید. برای تهیه فسنجان اردک ایرانی به جای مرغ از گوشت اردک تازه استفاده کنید. تابه ای مناسب انتخاب کنید و مقداری روغن در آن بریزید و با حرارت ملایم روی اجاق قرار دهید تا داغ شود.

سپس مرغ را در روغن قرار دهید تا سرخ شود. بعد از سرخ شدن یک طرف مرغ، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود. پس از سرخ شدن مرغ، آن را در یک بشقاب تمیز قرار دهید. توجه داشته باشید که اگر تکه های مرغ را خوب سرخ نکنیم با پختن خورش باز می شوند.

برای تهیه خورش فسنجان مرغ ، پیازها را رنده کنید یا به صورت نگینی خرد کنید. سپس یک قابلمه مناسب را روی حرارت قرار دهید و پیاز را با کمی روغن خوب تفت دهید. بعد از چند دقیقه و تغییر شکل پیاز، مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا بوی ادویه ها بلند شود.

سپس گردوی آسیاب شده را به قابلمه اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه روی حرارت بسیار کم تفت دهید. هرچه بیشتر گردو را تفت دهیم رنگ خورش فسنجان تیره تر می شود. البته در تفت دادن گردو باید مراقب باشیم چون خیلی زود می سوزند. سپس در صورت تمایل ۲ لیوان آب سرد و چند قالب کوچک یخ به قابلمه اضافه کنید. آب سرد و یخ به گردو شوک وارد می کند و به همین دلیل خورش در پایان پخت روغن بیشتری می ریزد.

در این مرحله بعد از اینکه گردو کمی روغن برگرداند، رب گوجه فرنگی را به همراه رب انار به قابلمه حاوی گردو اضافه کرده و با هم مخلوط کنید. در صورت تمایل می توانیم رب گوجه فرنگی را قبل از افزودن سرخ کنیم. این باعث خوش طعم شدن آن می شود. بعد از حدود 5 دقیقه مرغ از قبل سرخ شده را به قابلمه اضافه کنید؛ سپس دو لیوان آب سرد اضافه کنید.

حداقل 3 ساعت زمان دهید تا فسنجان (خورش گردوی انار ایرانی با مرغ یا اردک) کاملا جا بیفتد و روغن اضافه کنید و در نهایت در نیم ساعت آخر پخت خورش 2 قاشق غذاخوری شکر به همراه 1 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده اضافه کنید. به خورش خورشت فسنجان مانند سایر غذاهای سنتی ایرانی هر چه بیشتر روی حرارت بماند در نهایت خوشمزه تر می شود. در آخر نمک و فلفل خورش را اندازه کرده و در ظرف مورد نظر قرار داده و با برنج سرو کنید

جایگزین رب انار در کباب ترش

به طور سنتی ملاس با تبدیل آب انار به شربت غلیظ شده و با تکیه بر قندهای طبیعی میوه برای غلیظ شدن سس تهیه می شود. در برخی مناطق، شکر به عنوان نگهدارنده و برای مقابله با ترشی طبیعی میوه انار اضافه می شود. شکر همچنین به کاهش سریع و غلیظ شدن شربت کمک می کند. آب لیمو اغلب به عنوان یک نگهدارنده اسیدی برای افزایش ماندگاری اضافه می شود. مقدار شکر بسته به منطقه متفاوت است.

کباب ترش یک غذای معمولی شمال ایران است و هر وقت فکر غذاهای شمالی به ذهنم می رسد، آب دهانم را قورت می دهم! نه تنها به این دلیل که خوشمزه است، بلکه به این دلیل که آنها استاد استفاده از مواد ترش همچون رب انار در غذای خود هستند. این دستور پخت بسیار آسان است، فقط باید یک شب قبل مواد گوشت را آماده کنید.

گوشت را به قطعات 2/5 سانتی خرد کنید. ترشی لذیذ کباب ترش از رب انارخوب می آید که گوشت را در آن ترشی می کنند. ملاس انار با گردوی خرد شده و گیاهی به نام چوچاق از شمال ایران همراه است. خبر خوب این است که می توانید آن را در این غذا با جعفری، گشنیز و نعناع جایگزین کنید و همچنان کباب ترش خوش طعم درست کنید!

سبزی ها را بشویید و همراه با گردو، سیر و روغن زیتون به غذاساز منتقل کنید. به صورت خمیری مخلوط کنید. رب را داخل ظرفی بریزید و ملاس انار را اضافه کنید. آن را به یک ماریناد خمیری غلیظ تبدیل کنید. ملاس اناری که استفاده می کنم دست ساز ایران است. بسیار غلیظ، چسبنده و واقعا ترش است. اگر از ملاس انار بطری شده استفاده می‌کنید که در مغازه‌های خاورمیانه یافت می‌شود، احتمالاً ضخیم نخواهد بود.

همچنین ممکن است ترش نباشد اما می توانید ماریناد را بچشید و اگر به اندازه کافی ترش مزه نیست، می توانید مقداری آب لیمو به آن اضافه کنید. نمک نزنید چون باعث خشک شدن گوشت می شود. می توانید قبل از کباب کردن با نمک مزه دار کنید. استیک را به مکعب هایی به اندازه لقمه برش دهید و آنها را به کاسه ای با ماریناد منتقل کنید، مطمئن شوید که هر تکه گوشت به طور کامل با مواد پوشانده شده است. بگذارید یک شب در یخچال در ظرف غذا یا کیسه فریزر باقی بماند رب انار صنعتی از جمله اصلی ترین ترکیبات موجود در این کباب خوشمزه و ترش است اما شما می توانید مواد دیگری را جایگزین کنید. رب گوجه فرنگی، آبلیمو، آبغوره و یا آب انار و دانه انار ترش از جمله مواردی هستند که می توان جایگزین رب انار نمود. البته باید توجه داشت که نباید انتظار طعم اصلی را با وجود جایگزین کردن داشته باشند. 30 دقیقه قبل از کباب کردن، گوشت را از یخچال خارج کنید. (گوشت برای کباب کردن نباید خیلی سرد باشد)

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.