همان طور که می دانید قهوه یزد نوشیدنی است که از دانه های قهوه بو داده تهیه می شود. قهوه با رنگ تیره، تلخ و کمی اسیدی، عمدتاً به دلیل محتوای کافئین آن، اثر محرکی بر روی انسان دارد. این نوشیدنی محبوب ترین نوشیدنی گرم در جهان است.
دانه های میوه های گیاه قهوه برای تولید دانه های قهوه سبز بو داده نشده جدا می شوند. دانه ها بو داده می شوند و سپس به ذرات ریز تبدیل می شوند که معمولاً قبل از فیلتر شدن در آب داغ غوطه ور می شوند و یک فنجان قهوه تولید می شود. معمولاً به صورت گرم سرو می شود، اگرچه قهوه سرد یا سرد معمول است.
قهوه را می توان به روش های مختلفی تهیه و ارائه کرد (مانند اسپرسو، فرنچ پرس، کافه لاته یا قهوه کنسرو شده از قبل دم کرده). شکر، جایگزین های شکر، شیر و خامه اغلب برای پوشاندن طعم تلخ یا افزایش طعم استفاده می شود.
اگرچه قهوه در حال حاضر یک کالای جهانی است، اما سابقه طولانی دارد که نزدیک به سنت های غذایی در اطراف دریای سرخ گره خورده است.
اولین شواهد معتبر از نوشیدن قهوه در قالب نوشیدنی مدرن در یمن امروزی از اواسط قرن پانزدهم در زیارتگاههای صوفیان ظاهر میشود، جایی که دانههای قهوه برای اولین بار به روشی مشابه روشهای فعلی برشته و دم میشوند. یمنی ها دانه های قهوه را از ارتفاعات اتیوپی از طریق واسطه های ساحلی سومالی تهیه کردند و شروع به کشت کردند.
در قرن شانزدهم، این نوشیدنی به بقیه خاورمیانه و شمال آفریقا رسید و بعداً به اروپا نیز گسترش یافت. در قرن بیستم، قهوه به یک کالای جهانی تبدیل شد و فرهنگ های مختلف قهوه را در سراسر جهان ایجاد کرد.
کافه های یزد مکان هایی برای استراحت، لذت بردن از بناها و بناهای تاریخی گذشته و همچنین تحسین طرح های سنتی کویر در سرزمین ایران هستند.
در واقع کافی شاپ ها گوشه های دنج یا پر جنب و جوشی هستند که برای استراحت و لذت بردن از لحظات با نوشیدنی و پیش غذا از آنها استفاده می کنیم.
اما اینکه چه نوع غذایی برای خوردن یا نوشیدن سفارش می دهیم یا چه نوع محیطی را دوست داریم و با چه کسانی می خواهیم به کافه برویم، همه اینها به ذائقه و احساسات ما بستگی دارد. به طور کلی یک کافه خوب، با فضایی تمیز، سالم و دلچسب، هر مشتری را راضی نگه می دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.