ما همه چیز را در مورد غلات، حبوبات، گیاهان و محصولات فصلی به شما گفته ایم. در این سری جدید، آجیلهایی که دیوانهشان هستیم را بررسی میکنیم بیایید بشکنیم!
اصول بادام
بادام درختی در آسیای مرکزی منشأ گرفته است و کشت آن به زمان های کتاب مقدس برمی گردد. در مصر باستان، بادام در مقبره پادشاه توت گذاشته می شد تا او را در زندگی پس از مرگ تغذیه کند. این محصولات ترد در سال 1700 از اسپانیا به ایالات متحده آورده شد. دویست سال بعد، صنعت بادام در کالیفرنیا در حال رونق بود.
بادام دانه های درخت میوه ای است که به خانواده گل رز مربوط می شود. آنها در کالیفرنیا، استرالیا، مدیترانه و آفریقای جنوبی رشد می کنند. دو نوع عمده بادام وجود دارد: شیرین و تلخ. بادام شیرین طعمی لطیف و کمی شیرین دارد و انواعی است که اکثر مردم می خورند. بادام تلخ حاوی یک ماده شیمیایی سمی به نام اسید هیدروسیانیک است و زمانی که خام مصرف شود می تواند کشنده باشد. این ماده شیمیایی پس از گرم شدن از بین می رود و بادام برای خوردن بی خطر است. بادام تلخ در ایالات متحده مجاز به فروش نیست، اگرچه بادام تلخ فرآوری شده در عصاره های طعم دهنده و لیکور استفاده می شود.
ارزش غذایی
یک اونس بادام زمینی سفید (23 بادام یا ¼ فنجان) دارای 162 کالری، 14 گرم چربی غیراشباع سالم برای قلب و 6 گرم پروتئین است. به طور طبیعی در بادام نمک وجود ندارد، اما نمک اغلب در طول فرآوری یا بسته بندی به آن اضافه می شود. بادام منبع عالی آنتی اکسیدان ویتامین E است که تقریبا 40 درصد از دوز توصیه شده روزانه شما را تامین می کند. آنها همچنین منبع خوبی از فیبر، ریبوفلاوین، منیزیم، فسفر و مس هستند.
بادام همچنین دارای فلاونوئیدهای کوئرسنتین و کامپفرول است که نشان داده شده است به جلوگیری از رشد سرطان و کاهش خطر بیماری قلبی کمک می کند. مطالعات نشان داده اند که بادام ممکن است در بهبود حافظه در افراد مبتلا به آلزایمر نیز نقش داشته باشد، اما تحقیقات بیشتری مورد نیاز است.
با بادام چه کنیم
بادام خرد شده، ورقه شده، خرد شده و آسیاب می شود. بادام زمینی ارزان کامل به تنهایی یک میان وعده خوشمزه است. بر خلاف مواد پخته شده در روغن، خام یا بلانچ شده را انتخاب کنید. از آنجایی که بادام کالری زیادی دارد، مهم است که مقدار آن در حدود 1 اونس باشد.
از بادام کامل برای ایجاد ترکیبی خانگی با میوه های خشک و غلات کامل استفاده کنید. آنها را همچنین می توان در شکلات آغشته کرد، ادویه کرد یا به کره بادام خانگی قاتل تبدیل کرد.
بادام خلال شده را می توان به سالاد، سالاد غلات، قیمه، بلغور جو دوسر و ماست اضافه کرد. برای داشتن طعمی غنی تر، بادام ها را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر برشته کنید و سپس آنها را به دستور غذای مورد علاقه خود اضافه کنید.
بادام پوست کاغذی خام له شده نیز یک پوشش ترد خوشمزه برای ماهی ایجاد می کند. بادام های آسیاب شده را به آرد تبدیل کنید و از آن در دستور پخت شیرینی مورد علاقه خود استفاده کنید یا تکه های بادام را به شیرینی های پخته شده خود مانند کوکی ها، کیک ها و کلوچه ها اضافه کنید. تکههای بادام یا خلالهای بادام را میتوان روی لپه یا نان بپاشید. قبل از پخت، با برس شیر یا تخم مرغ بشویید، سپس روی بادام بپاشید.
نکات خرید و نگهداری: بادام معمولاً در راهروی پخت و پز یا میان وعده یا بخش محصولات بازار موجود است. به دنبال بادام هایی باشید که سرتاسر آن سفید است. از مصرف بادام ترش که معمولاً زرد رنگ است خودداری کنید. اگر بادام را در پوست خود میخرید، مطمئن شوید که وقتی آنها را تکان میدهید جغجغه نکنند (نشان دهنده قدیمی بودن آنها). ظروف باز نشده بادام را می توان تا 2 سال در یخچال یا انباری نگهداری کرد. پس از باز شدن، در جای خشک و خنک در ظرف در بسته به مدت 3 ماه نگهداری کنید.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.