اگر به صحبت های سرآشپزهای حرفه ای در تلویزیون گوش دهید، این تصور را خواهید داشت انواع سبزی خشک که یک آشپز خوب فقط از گیاهان تازه استفاده می کند. و در حالی که گیاهان تازه طعم خوب و روشنی را به ظروف اضافه می کنند، آنها همیشه بهترین انتخاب برای پخت و پز در خانه نیستند.
اگر در باغچه، گلدان یا طاقچه خود گیاهان تازه نمی کارید، خرید آنها در خواربارفروشی می تواند گران باشد. و پس از بردن یک دسته گران قیمت به خانه، بسیاری از آشپزهای خانگی از خرج کردن استفاده می کنند سبزی خشک خانگی و سپس اجازه می دهند بقیه خراب شود. و در حالی که هیچ جایگزین واقعی برای گیاهان تازه وجود ندارد، و آنها به سادگی در غذاهای خاص غیر قابل جایگزینی هستند، برخی از غذاها در واقع با گیاهان خشک طعم بهتری دارند.
زمان استفاده از گیاهان تازه
اگر یک غذای خام مانند سبزی خشک قورمه سبزی سالاد پر از گیاهان تازه، ترخون یا سس الهه سبز، یا سالاد ماکارونی با ریحان تازه درست میکنید، گیاهان تازه قابل خوردن نیستند. گیاهان خشک نپخته طعم گرد و غباری دارند و جایگزینی برای برگ های گشنیز تازه و خرد شده در گواکاموله یا جعفری خام اضافه شده در انتهای سس خامه ای نیستند. آنها طراوت روشنی را اضافه می کنند که نمی توان آن را با گیاهان خشک جایگزین کرد.
بعضی از گیاهان همیشه تازه بهتر هستند سبزی خشک شده معطر و وقتی خشک می شوند طعم متمایز خود را از دست می دهند. گیاهان برگدار و لطیف مانند جعفری، ترخون و پیازچه همیشه در صورت تازه بودن برتر هستند و معمولاً هنگام خشک شدن باید از مصرف آنها پرهیز کرد زیرا طعم زیادی به غذا نمیدهند. آنها همچنین زمانی که خام یا پخته شده برای چند دقیقه بهتر هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.