آرد فرآوری شده ای که برداشت شده از مزرعه

آرد یک ماده خام است که از گندمی که از مزرعه به دست می‌آید و حداقل فرآوری شده است، تهیه می‌شود.
هرگز آرد گندم خام، خمیر کلوچه یا هر خمیر یا خمیر خام دیگری را نخورید.
ظروف پخت و سطوح آماده سازی را با صابون و آب داغ کاملاً بشویید.
همیشه پس از دست زدن به آرد گندم قم دست های خود را بشویید.
دستورالعمل های پخت را به درستی دنبال کنید.
غذاهای حاوی آرد را فقط بعد از پخت مناسب مصرف کنید.
گوردون هریسون، رئیس CNMA می‌گوید: «یک مصرف‌کننده آگاه، مصرف‌کننده‌ای مطمئن است که صحبت از ایمنی مواد غذایی و پخت در خانه می‌شود».
“این ویدئو درک و اجرای چند احتیاط ساده ایمنی مواد غذایی را برای مصرف کنندگان آسان تر می کند که به محافظت از آنها و خانواده هایشان کمک می کند.”

وزارت کشاورزی ایالات متحده برنامه FoodKeeper را برای کمک به مصرف کنندگان در کاهش ضایعات غذایی خود راه اندازی کرده است و به روز رسانی اخیر نرم افزار FoodKeeper به مصرف کنندگان کمک می کند تا از نظر مواد غذایی ایمن باشند.

همانطور که می دانید آرد گندم تبریز یکی از بهترین نمونه های این محصول می باشد.

USDA برنامه را به‌روزرسانی کرد تا به کاربران اجازه دهد هنگام اعلام فراخوان ایمنی مواد غذایی توسط خدمات بازرسی و ایمنی مواد غذایی آژانس (FSIS) و سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) اعلان‌های خودکار را انتخاب کنند.

مصرف کنندگان می توانند بلافاصله هنگام اعلام فراخوان، یا روزانه و حتی هفتگی، اعلان ها را دریافت کنند.

همچنین آرد گندم کیسه ای یکی از بهترین انتخاب های افراد به شمار می رود.

  • منابع:
    1. Wheat Flour Education
  • تبلیغات: 
    1. اثرات کوچک قهوه بر سلامت فردی می‌تواند در مقیاس جمعیتی مهم باشد
    2. چگونه می‌توان یک دفتر کار کارآمد در خانه داشت؟
    3. در کوتاه ترین زمان با فروش 5 کالا به سود خوب برسید!
    4. ساده ترین روش برای میلیونر شدن!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.